Ajutor material pentru 100 de copii și mame (aflați în grija Părintelui Dan Damaschin)

Durata strângerii de fonduri: 12 - 20 Noiembrie 2021

Campanie pentru partener Asociația Glasul Vieții România (Preotul Dan Damaschin): în urma strângerii de fonduri am oferit donații în  mobilier, calculatoare, jucării, încalțăminte și îmbrăcăminte  pentru aproximativ 100 de persoane (copii și mame).

Preotul Dan Damaschin are în grijă 10.000 copii, din jud. Iasi. Are grijă de educația lor, îi îmbracă, are grijă de familiile lor, oferă case familiilor sărace, apără mamele abuzate.

Se ocupă de toți acești copii, precum și de familiile lor, ca un adevărat „părinte cu 10.000 de copii”. Le plătește facturile, îi îmbracă și îi încalță de cel puțin trei ori pe an, construiește case, le asigură lemne iarna, are grijă de sănătatea lor. Îi duce la mare, le cumpără rechizite, jucării, biciclete, și multe, multe altele. Adesea merge la copii cu tort, de ziua lor!

Sunt copii care trăiesc în sărăcie extremă iar Preotul Damaschin și asociația Glasul Vieții sunt unica lor șansă la o viață normală.

Ne dorim să participăm și noi la eforturile acestui om minunat, așa că vom desfășura anual campanii de strângere de fonduri sau colectare de bunuri, pentru a îi veni în sprijin. Fie că vom ajuta pentru achiziționarea de alimente și haine, lemne pentru încălzire sau construcția de case, știm că eforturile noastre vor face viața a 10.000 de copii din jud. Iași mai bună și mai ușoară.

Ajută și tu cauzele susținute de Asociația VHL, printr-o donație!

ASOCIAŢIA BOLNAVILOR DE VON HIPPEL LINDAU
CIF 31226580
IBAN: RO92RNCB0065172605770001
Banca: BCR

Meniu