Sprijin pentru îngrijrea a 40 de câini și pisici din adăpostul unei familii iubitoare

Durata strângerii de fonduri: 27 Ian – 10 Feb 2022

Din banii primiţi am cumpărat alimente, medicamente pentru deparazitare şi zgărzi antipurici pentru 40 de câini și pisici (Scârț, Noelle, Grasulele, Pinki, Miaunica, Mitzai prietenii lor blănoşi) din adăpostul pe care Andreea şi George l-au creat cu multă iubire pentru câinii şi pisicuțele salvate de ei.

De fapt, cei doi şi-au dorit să-şi construiască o casuţă la ţară, dar au găsit multă durere: câini bolnavi părăsiţi pe câmp, pui aruncaţi în pungă, pisicuţe abandonate sau bolnave şi nu au putut să întoarcă spatele! Au luat unul câte unul în grijă, dar au ajuns la peste 40 de animăluţe, iar micuţa casă de la ţară mult visată, s-a transformat în adăpost pentru animalele părăsite!

Povestea scrisă de Andreea clarifică cel mai bine de ce am ales să-i ajutăm pe aceşti doi oameni atât de inimoşi!

“Povestea noastră a început în 2008 când ne-am hotărât să avem un loc frumos, idilic, la țară; ne doream iarbă și soare doar pt noi!

Am fost naivi!

Pentru a nu ne îndatora prea mult, ne-am cumpărat 500 mp de teren, o rulotă și am construit din lemn împrejurul ei, „căsuța” noastră.

Nu am apucat să ne bucurăm prea mult pentru că la poartă ” ne-a bătut” disperarea. Nu se putea numi cățel. Era un sac de oase. Nu am crezut până atunci că poate exista așa ceva. Am fost șocați!

Bineînțeles că am luat cățelușa în curte și ne-am ocupat intens de ea. Acum este o bătrânică puțin grăsuță și o cheamă Zuzi.

Ea a deschis un drum lung, extrem de greu, șocant. Toată viața ni s-a schimbat, a luat-o pe un cu totul alt făgaș decât proiectasem noi.

Locul idilic s-a transformat brusc într-un loc al groazei unde încontinuu am întâlnit animăluțe chinuite, abandonate în voia sorții, „oameni” care le băteau sau le otrăveau sau le legau de gât cu sârmă.

Horror!

Și așa am inceput să salvăm animăluțe. Multe. Din niște situații greu de imaginat.

Ne-am asumat tot ce implica acest gest, am mers la doctori, am construit pentru căței nu doar cotețe, ci am extins „căsuța” ca toate cotețele să fie înăuntru să nu-i bată ploaia, vântul, ninsorile.

Bineînțeles, am sterilizat cat de mult am putut. Am ajuns să sterilizăm și animăluțele vecinilor și toate astea le-am făcut exclusiv pe banii noștri.

Nu a fost ușor dar ne-am descurcat.

Problemele noastre financiare au început în urmă cu aproape doi ani când s-au succedat niște evenimente potrivnice nouă.

Acum mai avem 26 de câini și 18 pisicuțe și ne zbatem pt ei dintr-o nouă conjunctură, aceea de a cere ajutor.

Nu credeam că după atâția ani vom ajunge în această situație dar viața din păcate nu decurge întotdeauna cum dorim.

Vă mulţumim pentru tot ajutorul oferit!”

Andreea & George – Ai Mei Gândrâcei

Andreea, George şi blănoşii vă îmbrăţişează. Unii dau lăbuţa.

Ajută și tu cauzele susținute de Asociația VHL, printr-o donație!

ASOCIAŢIA BOLNAVILOR DE VON HIPPEL LINDAU
CIF 31226580
IBAN: RO92RNCB0065172605770001
Banca: BCR

Meniu