The Charity Mall ar rămâne doar o denumire de program, dacă oamenii nu s-ar implica!

Comunitatea The Charity Mall este vie şi în continuă creştere. Legăm prietenii, ne atașăm unii de alţii şi de toți cei pe care i-am susținut, cu care am plâns și am râs, rămânând toți în sufletul nostru, ca parte din marea familie The Charity Mall.

Am creat parteneriate cu alte ONG-uri și ne-am implicat în cauze din domenii ca Sănătate, Educație, Prevenirea și Combaterea Sărăciei sau Protecția Animalelor. Ne vom implica și în alte domenii, pentru că acolo unde sunt inimi mari, încap și mulți oameni, cu tot cu animăluțe, păduri, râuri și chiar un univers întreg!

Dacă ne urmărești, ai văzut deja cazurile în care ne-am implicat, oamenii pe care i-am ajutat și proiectele în care investim timp, efort și emoție pentru a le dezvolta. Poți citi mai multe aici.

Donează bani

Donează o sumă pentru cauza activă, sau pornește o donație recurentă, lunară. Alege suma cu care te simți confortabil.

Redirecționează 3,5%

Redirectionează 3,5% din impozitul tău pe venit către cauzele susținute de Asociația VHL. Nu te costă nimic, dar poti face un bine!

Vino în grupul de Facebook

In comunitatea noastră, poți vinde sau cumpăra produse sau servicii, cu direcționarea a minim 20% din valoare către cauzele noastre sociale

Donează bunuri sau servicii

Oferă bunuri necesare în cadrul campaniilor de strângere de produse alimentare, de igienă, mobilier, rechizite, cărti și alte materiale pentru școli, copii și oameni în nevoie.

Fii voluntar

Pentru noi, voluntarii sunt parte din familie, iar nouă ne plac familiile mari și inimoase!

Fii fundraiser pentru o cauză!

Îți plac proiectele de educație pentru copii, te doare când auzi de oameni bolnavi, copii săraci sau te înduioșează animaluțele abandonate? Poti ajuta și tu!

Meniu